2ο Νοσηλευτικό Συμπόσιο στο ΓΝ.Α. Κ.Α.Τ

Posted on May 14, 2015, 2:21 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 1 sec

Τα Σωματεία Νοσηλευτικού  Προσωπικού Αττικής συνεχίζουν τις επισκέψεις τους  στα Νοσοκομεία της Αττικής, προκειμένου να επικοινωνήσουν στο Νοσηλευτικό Προσωπικό της χώρας , τις ενέργειες της Πα.Σ.Ο.ΝΟ.Π  και των Σωματείων της σε Πολιτικό και Θεσμικό Επίπεδο.

Το 2Ο Νοσηλευτικό Συμπόσιο με θέμα : “Νοσηλευτική – Προοπτική και Εξέλιξη”  θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ΓΝΑ ΚΑΤ , την Παρασκευή 22 Μαΐου , από 10πμ έως 14μμ.

Τα Διοικητικά συμβούλια και μέλη της Ε.Ε. της ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π  συναντούν τους συναδέλφους προκειμένου να συμμετέχουν όλοι μαζί σε μια δομημένη συζήτηση για το μέλλον της Νοσηλευτικής Επιστήμης στην Ελλάδα και την αναγκαιότητα νέου προσανατολισμού για το επάγγελμα του Νοσηλευτή/τριας που είναι πλέον μονόδρομος.

Η θεματολογία του Συμποσίου περιλαμβάνει τις προτάσεις της Πα.Σ.Ο.ΝΟ.Π  για  Ενιαία Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση και τη δημιουργία Επαγγελματικού Κλάδου για  Νοσηλευτές ΠΕ, ΤΕ,  Βοηθούς Νοσηλευτών ΔΕ , Μαίες και Επισκέπτες Υγείας στο ΕΣΥ.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση για την ανάγκη ενεργούς συμμετοχής του Νοσηλευτικού Προσωπικού στα κοινά, καθώς οι Νοσηλευτές έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν πολιτικές που αφορούν το σύστημα υγείας .

Προσκεκλημένη, τέλος, θα είναι η νομικός κα Ευαγγελία Γιαλίδη προκειμένου να αναπτύξει τις  έννοιες του Διοικητικού και Εργατικού Δικαίου, αλλά και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήματα που θα προκύψουν.

 

Η Είσοδος είναι ελεύθερη .

  

Για τα ΔΣ των Σωματείων

Νοσηλευτικού Προσωπικού Αττικής

Μάριος Πάντζαλης    Γεώργιος Τσόλας    Ελένη  Πέτρακα