3η Εκδρομή Σωματείων Νοσηλευτικού Προσωπικού Β΄ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Posted on February 10, 2017, 5:45 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 10 secs

 

Τα ταξίδια αποτελούν ένα παράθυρο στον κόσμο αφού η περιήγηση σε νέα μέρη και τόπους έχει σημαντική επίδραση σε όλους τους ταξιδιώτες. Μέσα από τις πρωτόγνωρες εμπειρίες που προκύπτουν από τα ταξίδια, όλοι όσοι ταξιδεύουν καταφέρνουν να βγουν από την καθημερινή τους ρουτίνα και να εξελιχθούν.

 

    Για το λόγο αυτό, για μια σύντομη απόδραση από τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα Σωματεία Νοσηλευτικού Προσωπικού  Β΄ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσαν με επιτυχία την τρίτη κατά σειρά, τετραήμερη εκδρομή, από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2016 στο Βελιγράδι. Στην εκδρομή συμμετείχαν συνάδελφοι και φίλοι από τα νοσοκομεία Γ. Ν. Γ. Γεννηματάς Θεσ/νίκης, Γ. Ν. Ιπποκράτειο Θεσ/νίκης, Γ. Ν. Γ. Παπανικολάου Θες/νίκης, Γ. Ν. Θεαγένειο Θεσ/ νίκης, Γ..Ν .Αγ. Δημήτριος Θες/νίκης, Γ. Ν. Πολυγύρου, Γ. Ν. Έδεσσας, Γ. Ν. Άμφισσας.

 

 

Το Βελιγράδι είναι η πρωτεύουσα της Σερβίας και μία από τις παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης. Είναι χτισμένο στις όχθες του ποταμού Σάβα, που είναι παραπόταμος του Δούναβη. Είναι μια όμορφη πόλη, με όμορφα κτίρια και πολύ πράσινο αλλά και με εμφανή τα κατάλοιπα από τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ. Το παραδοσιακό κομμάτι του Βελιγραδίου συνδέεται με το « Νέο Βελιγράδι » που είναι ουσιαστικά η επέκταση της πόλης, με όμορφες γέφυρες. Σίγουρα αποτέλεσε   ένα    όμορφο    προορισμό για το ταξίδι μας.

 

 
Όπως κάθε τι όμορφο έτσι και αυτή η εκδρομή τελείωσε αφήνοντας πίσω της σε όλους τους συνάδελφους και φίλους τις καλύτερες αναμνήσεις, στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και ανεμελιάς. Παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, όπου όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά συναντάμε καθημερινά στον επαγγελματικό μας αγώνα στο χώρο της Νοσηλευτικής και σε πείσμα των καιρών και της  σκληρής  πραγματικότητας που αντιμετωπίζουμε, διατηρούμε την καλή μας διάθεση και με ανυπομονησία περιμένουμε τη διοργάνωση της επόμενης εκδρομής των Νοσηλευτικών Σωματείων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ζωή Αποστολίδου.

Μέλος Γεν. Συμβουλίου ΠαΣΟΝοΠ.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.