1η Επιστημονική και Επαγγελματική Ημερίδα

Posted on October 29, 2018, 12:52 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 2 secs

 

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 1ης Επιστημονικής και Επαγγελματικής Ημερίδας με θέμα « Οι σύγχρονες προκλήσεις στο Νοσηλευτικό Επάγγελμα», που συν

διοργάνωσαν τα Σωματεία Νοσηλευτικού Προσωπικού Αττικής, στις 05/10/2018, στο ξενοδοχείο President, στην Αθήνα.

Από την Πολιτική Ηγεσία, παραβρεθήκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο κύριος Σάκης Παπαδόπουλος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, ο κος Βασίλης Οικονόμου βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Υγείας Νέας Δημοκρατίας, ο κος Μανώλης Συντυχάκης βουλευτής Νομού Ηρακλείου από το ΚΚΕ.

Από την Α Υγειονομική Περιφέρεια, χαιρετισμό απηύθυνε ο Υποδιοικητής κος Δημήτρης Μαγριπλής .

Επιστολή απέστειλαν, ο κος Λεωνίδας Γρηγοράκος, τέως αναπλ. Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Σπάρτης από το Κίνημα Αλλαγής καθώς η Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κα Όλγα Ιορδανίδου. Από τη Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας ο κος Κωστόπουλος Νίκος,  χαιρέτησε την ημερίδα.

Από τους Φορείς Νοσηλευτικής το Εθνικό Συμβούλιο Ανάπτυξης Νοσηλευτικής (ΕΣΑΝ) εκπροσώπησε ο κος Αντώνης Παπάζογλου. Από τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ) χαιρέτησε ο κος Χρήστος Συκαράς ενώ τον Σύνδεσμο Νοσηλευτών χειρουργείου (ΣΥΔΝΟΧ) εκπροσώπησε ο κος Κωνσταντίνος Καρακώστας.

Οι εισηγητές  διακεκριμένοι Επιστήμονες,  συνάδελφοι και συνεργάτες, μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και μας καθήλωσαν με την επιλογή της Ομιλίας σε κάθε θεματική ενότητα της Ημερίδας. Αξιοσημείωτη ήταν και η διαδραστική συμμετοχή του κοινού, σημάδι ότι διατηρήθηκε αμείωτο το ενδιαφέρον του, μέχρι το τέλος των εργασιών.
Καθοριστική για την επιτυχία της Ημερίδας υπήρξε, η συμβολή των Προέδρων και των μελών της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής για την άψογη συνεργασία, το συντονισμό των εργασιών, ώστε η διοργάνωση να αποσπάσει θετικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους.

 

 

Γραφείο Τύπου

Πα.ΣΟ.Νο.Π

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.