1η Επιστημονική και Επαγγελματική Ημερίδα (Θεσσαλία)

Posted on February 11, 2019, 9:29 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 1 sec

 

Δελτίο Τύπου

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 1ης Επιστημονικής και Επαγγελματικής Ημερίδας με θέμα « Η Νοσηλευτική με άλλη ματιά» που διοργάνωσε το Σωματείο Νοσηλευτικού Προσωπικού Θεσσαλίας, στις 5/2/2019 στο « Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο» Λάρισας. 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρεια κος Νέστορας Αντνωίου, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας  κος Λιόλιος Δημήτριος και η Διευθύντρια της Αιμοδοσίας κα Χατζητάκη Μαρία. Παρευρέθηκαν και απήθυναν επίσης χαιρετισμό η  εκπρόσωπος της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου υποδιευθύντρια του Ψυχιατρικού τομέα κυρία Κορώνη Χρυσάνθη – Βασιλική και η εκπρόσωπος της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, υποδιευθύντρια του χειρουργικού τομέα κυρία Μάνη Μαρία. Εισηγητές και νοσηλευτές από όλους τους νομούς της Θεσσαλίας Αντήλλαξαν  γνώσεις. Πληροφορίες και απόψεις πάνω σε νοσηλευτικά και συνδικαλιστικά θέματα.

Οι πολύ ενδιαφέρουσες επιστημονικές εισηγήσεις, οι οποίες συζητήθηκαν , καθώς  και νομικά θέματα που απασχολούν τους Νοσηλευτές στο χώρο του επαγγέλματός τους καθημερινά, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων που παρακολούθησαν  έως το τέλος τις εργασίες της Ημερίδας.

Γρ. Τύπου ΠαΣΟΝοΠ

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.