Η Αντιπρόεδρος της ΠαΣΟΝοΠ στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του Alpha.

Posted on February 28, 2021, 2:24 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 14 secs

Μια εκπομπή διαφορετική από τις άλλες παρουσίασε πριν λίγες μέρες η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής Direct στην τηλεόραση του Alpha. 

Ένας χρόνος πέρασε από την Πανδημία Covid 19 που ταλαιπωρεί τη χώρα μας και μάλιστα εν μέσω του 3ου κύματος και εκπρόσωποι των εργαζομένων της λεγόμενης πρώτης γραμμής Νοσηλευτών και γιατρών ήταν προσκεκλημένοι στο studio με τον κο Χατζή.

Η Αντιπρόεδρος της ΕΕ της ΠαΣΟΝοΠ απάντησε με αλήθεια για την σημερινή πραγματικότητα στα ελληνικά νοσοκομεία, για τη μη σύνδεση της νοσηλευτικής εκπαίδευσης με την εργασιακή πραγματικότητα, για τις χαμηλές αμοιβές σε σχέση με τους συναδέλφους στις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης, για την ανάγκη αύξησης των εισακτέων στα Πανεπιστημιακά Νοσηλευτικά Τμήματα ώστε να γίνει το επάγγελμα πόλος έλξης για τα νέα παιδιά εάν είναι σαφή τα εκπαιδευτικά και τα οικονομικά κίνητρα που οφείλει η Πολιτεία να διασφαλίσει για να σταματήσει το φαινόμενο brain drain.

Παρακολουθήστε την εκπομπή εδώ : https://www.alphatv.gr/show/takis-xatzis-direct/?vtype=player&vid=46843&showId=1187&year=2021

Ακούστε το ηχητικό εδώ: http://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=89941

Γρ. Τύπου ΠαΣΟΝοΠ

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.