Δευτέρα 13 Ιουλίου η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε στη Δράμα στο ξενοδοχείο Κούρος με φορείς και συνδικαλιστικά σωματεία της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .

Το Σωματείο Νοσηλευτικό προσωπικό Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκπροσώπησε  ο  Πρόεδρο και ο Αντιπρόεδρο του σωματείου, τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση ήταν η δημιουργία Ενιαίου Νοσηλευτικού κλάδου, πλήρης ένταξης στα βαρέα ανθυγιεινά επαγγέλματα και η στελέχωση του Νοσοκομείου Δράμας.

Από Κίνημα Αλλαγής   Δημοσιεύτηκε 13/07/2020 

 Σε Δηλώσεις

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά επισκέπτεται σήμερα  Δευτέρα τη Δράμα, όπου έχει συναντήσεις με φορείς της πόλης και στελέχη του Κινήματος. Κατά την επίσκεψη της έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είχα επισημάνει τον κίνδυνο από το σήμα χαλαρότητας που εξέπεμψε η κυβέρνηση σε σχέση με τον κορωνοϊό στη δεύτερη φάση. Τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν. Οι ευθύνες επίσης της κυβέρνησης και για την κακή προετοιμασία για τον τουρισμό είναι μεγάλες.  

Τα ανεπαρκή και καθυστερημένα μέτρα της Κυβέρνησης, δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της κρίσης. Οι εργαζόμενοι, οι επιχειρήσεις, οι αγρότες, οι πολίτες  δοκιμάζονται.
Τώρα πριν είναι αργά, οφείλουν να αλλάξουν ρότα.

Γρ.Τύπου ΠαΣΟΝΟΠ