ΠαΣΟΝοΠ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕ

Posted on October 07, 2020, 8:29 pm
FavoriteLoadingAdd to favorites 1 sec

7/10/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕ

Η ΠαΣΟΝoΠ επανέρχεται μετά από τις επίμονες προσπάθειες που εκδήλωσε τελευταία, για να διατρανώσει την αντίθεσή της με το σχεδιαζόμενο υγειονομικό <<έγκλημα>> που σχεδιάζεται στις 2 Νοεμβρίου από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, με την ανοχή της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Ενώ οι πολίτες συμμορφώνονται με τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης παρότι πλήττονται οικονομικά και επαγγελματικά, το Υπουργείο Υγείας τηρεί σιγή ιχθύος στη σχεδιαζόμενη υγειονομική αυθαιρεσία της ΕΝΕ, που αναμφίβολα θα εκραγεί ως υγειονομική βόμβα στα θεμέλια της δημόσιας υγείας.

Ακόμα και η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου αναβλήθηκε από τον φόβο της εξάπλωσης του κορονοϊού, αλλά η «παρέλαση» των χιλιάδων νοσηλευτών στα ήδη επιβαρυμένα νοσοκομεία θα γίνει κανονικά για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα…

Αυτή η αδιανόητη εμμονή των υπευθύνων, γεννά πλήθος ερωτηματικών για τον τρόπο που ο εποπτεύων υπουργός διαχειρίζεται την υγειονομική κρίση.

Η ΠΑΣΟΝΟΠ για τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες επισημαίνει τον κίνδυνο. Κάποιοι προφανώς δεν μπορούν ή δεν θέλουν να τον αντιληφθούν…

Γρ. Τύπου ΠαΣΟΝοΠ

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.