Στην εκδήλωση της New times απονεμήθηκαν τα βραβεία Salus & The Kind Hearts awards 2020, προς τους ανθρώπους και τις ομάδες που μέσα από τις επιχειρήσεις τους όχι μόνο βοηθούν τη χώρα αλλά και με την αλληλεγγύη τους βοήθησαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας με δωρεές σημαντικές για τους ασθενείς και τους επαγγελματίες Υγείας σε όλη την περίοδο από την έναρξη της Πανδημίας.

Τιμητικό βραβείο απένειμε στο Νοσηλευτικό Προσωπικό της χώρας, ο επικεφαλής της New times κος Σπύρος Κτενάς προς την ΠαΣΟΝοΠ, ενώ το βραβείο παρέλαβαν ο Πρόεδρος κος Γιώργος Τσόλας και η Αντιπρόεδρος κα Ελένη Πέτρακα.

Και οι δύο εκπρόσωποι των Νοσηλευτών ευχαρίστησαν για τις πρωτοβουλίες και την έμπρακτη στήριξη του ιδιωτικού τομέα στο ΕΣΥ, δεν παρέλειψαν όμως να αναφέρουν και τους τρόπους να γίνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας καλύτερο και αποδοτικότερο αλλά και πιο οικονομικό με τις προσλήψεις περισσότερων Νοσηλευτών απευθυνόμενοι και στους εκπροσώπους του Υπουργείου Υγείας.

Τα μέλη της Ομοσπονδίας ευχαρίστησαν θερμά την δημοσιογράφο κα Νατάσα Σπαγγαδώρου- σύμβουλο της έκδοσης SALUS 2020 & THE KIND HEARTS.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλους τους κανόνες υγειονομικής προστασίας ενώ φέτος η εκδήλωση ήταν σε live streaming αφού στην αίθουσα ήταν μόνο οι άνθρωποι που παρέλαβαν το βραβείο για την καινοτομία τους και τη συνεισφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Γρ/ Τύπου ΠαΣΟΝοΠ