Βουλευτής Ν.Δ: κ. Μαραβέγια – Ευθύνονται οι νοσηλευτές για την λειτουργία των νοσοκομείων. Ντροπή…

Και να που τα χειροκροτήματα στα μπαλκόνια, έγιναν ύβρεις και μομφές από τα χείλη του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ και (δυστυχώς) γιατρού, κ. Μαραβέγια.

Ο «κύριος» αυτός, αναίσχυντα και προκλητικά, ανακάλυψε ξαφνικά πως για τις ελλείψεις του ΕΣΥ και για την κακή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, δεν φταίνε οι ελλείψεις σε έμψυχο δυναμικό και υλικά, αλλά οι μέχρι πρότινος «ήρωες» νοσηλευτές.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή το θράσος έχει και όρια, τα οποία προφανώς και ξεπέρασε ο εν λόγω γαλάζιος βουλευτής, απαιτούμε από τον υπουργό υγείας και από την κυβέρνηση να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του και να τον βάλει να ζητήσει συγνώμη. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν σαν συντεταγμένη πολιτεία που σέβεται στοιχειωδώς έστω, τον κλάδο του νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων.

Τέλος, θεωρούμε ότι ο κύριος αυτός, για να έχει πλήρη και σφαιρική άποψη για το έργο μας, ίσως θα έπρεπε να εργαστεί ως νοσηλευτής με κυκλικό ωράριο για μια εβδομάδα… Αλλιώς είναι ένας απλός υβριστής και συκοφάντης.

Έτσι, το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, «χορτασμένο» από τα επιδόματα, τα δώρα, τον κλάδο (ΒΑΕ), την αξιοκρατία και την διαφάνεια, καλείται να γευτεί και το κερασάκι της αθλιότητας του κ. Μαραβέγια…

Ντροπή…

Δείτε εδώ

Γρ.Τύπου ΠαΣΟΝοΠ